Svinnlederskolen

SVINNLEDERSKOLEN


De alle fleste vet at hvis man vil oppnå resultater, må man jobbe målrettet og bevisst mot et definert mål. Svinnlederskolen tar for seg nettopp dette. Vi vil være med å hjelpe deg å lære mer om svinn, gjøre deg til en bedre leder, og fokusere på hvordan man skal jobbe med svinn for å sikre bærekaft og arbeidsplasser. Gjøre deg til en god svinnleder! Vi ser gang på gang at butikkeiere er "godt nok" fornøyd med resultatet i bedriften deres. Men er man villig til å investere 5 kr for å få 10 kr tilbake? De aller fleste ser verdien i dette, og det er da de kommer til oss og vår svinnlederskole.


Vi kan garantere et resultat! 


Før oppstart vil en av våre svinnrådgivere besøke deg for å ta en prat om hva du ønsker å oppnå gjennom svinnlederskolen. Det eneste vi forventer er at motivasjonen for endring er på topp, og at man brenner for å bedre sitt eget resultat i bedriften.


Svinnlederskolen skreddersyr vi for deg og din bedrift, men vi anbefaler at det beregnes god tid. Best resultat får vi ved oppfølging gjennom et helt år.  Dette fordi vi har erfart at det tar lang tid å endre et menneskes vaner. Gjennom repetert trening vil mange av de nye teknikkene ha blitt til innarbeidede vaner, og dette kan man igjen se på resultatet.

Intelligent speaker standing and lecturing at business conference in b

FELLESMØTER


Gjennnom svinnlederskolen så vil det være samlinger for alle deltakerne i klassen. Her vil vi gå gjennom forskjellige temaer hver gang. Dette kan være tema som svinnledelse, tallprosesser, underslag, eller andre typer relevante temaer.

Etter hvert fellesmøte vil vi ha en avsluttende prøve slik at vi kvalitetsikrer alt vi har lært. På siste samling av svinnskolen vil det være en litt større prøve og diplomutdeling til alle som har vært med.
PERSONLIGE MØTER


En stor del av svinnlederskolen består av personlige møter, der vi besøker deg i din butikk. I løpet av svinnlederskolen vil vi ha minimum 6 personlige møter hvor vi snakker om utfordinger i hverdagen din, og hvordan du som leder kan jobbe med svinnledelse. I disse møtene vil vi måle resultater hver gang, basert på forrige måneds tall.

Du vil få noen enkle oppgaver etter hvert møte som du skal løse til neste gang vi møtes. 

Det er i disse samtalene vi ser den største utviklingen.

RESULTAT


De aller fleste vet at resultater ikke kommer av seg selv, og det gjør de heller ikke når man jobber med svinn. Det er langsiktig jobbing som gjelder. Når man investerer tid og krefter, og er motivert, så vil det bli resultater, alltid! Det vil koste, både penger og tid, men er det verdt å jobbe med svinn på denne måten? Absolutt!! Vi har oppnådd meget gode resultater gjennom mange års jobbing, og kan garantere et resultat. Også for deg og din bedrift.